Information till hyresgäster

Presentation av våra hyresgäster – DNB Bank

Innan ens fundamentet till The Point var färdigt hade DNB redan skrivit hyresavtal för ett kontor i huset. Bertil Johansson och hans kollegor såg tidigt husets potential som företagshub, hur man skulle kunna använda hotellets service och läget nära Kastrup och resten av världen. Enligt Bertil har det varit en spännande resa att se huset växa fram undan för undan och kunnat stå på sitt våningsplan när det inte ens hade väggar eller tak.

– Från ax till limpa. Allt blev exakt som på pappret, konstaterar Bertil Johansson, affärsområdeschef DNB.

Läs hela intervjun med Bertil Johansson på DNB här. 

Bertil Johansson, affärsområdes chef DNB

Välkommen till bloggsidan för hyresgäster i The Point

Hej!

Varmt välkomna till The Points splitternya blogg för er som är hyresgäster i huset. Här kommer vi att publicera aktuella händelser och informera om viktiga saker i huset. Vi hoppas även kunna presentera var och en av er hyresgäster lite närmare för varandra så att vi ger er de bästa förutsättningarna att dra fördel av att ha ert kontor i ett riktigt företagscenter.

Vi hoppas så klart att när pandemin är över, kunna träffa er på trevliga afterwork och nätverksträffar.

Med hopp om ett ljust 2021 där vi tillsammans gör The Point till regionens bästa företagscenter!

Vänliga hälsningar

//Peter Härle

 

 

Presentation av hyresgäster

The Point fylls undan för undan på med fantastiska företag från olika branscher. Vi som jobbar med huset tänkte att det skulle vara roligt att lära känna er lite bättre och därför ska ni alla ha blivit tillfrågade om ni vill ställa upp på en intervju, om er själva och om hur ni trivs i The Point. Vi tänkte även presentera er för varandra här. Först ut är Karolina Björkander och Performiq som arbetar med rekrytering och sitter på våning 8.

”När det är business as usual igen ser jag fram emot att njuta av en god frukost, beställa upp till morgonmötet och ta med kunderna till restaurangen och äta lunch tillsammans. Jag ser också fram emot att ha kickoffer och boka hotellets konferensrum till möten. Det längtar vi efter”, säger Karolina.

Läs hela artikeln här.

Karolina Björkander, kontorschef Preformiq.

Hjälp oss gärna genom att dela på era sociala plattformar så att fler får veta vilket fantastiskt hus The Point är och lära känna alla de företag som sitter i huset. Vi ser fram emot att efter coronapandemin, kunna använda The Pont som den värdefulla mötesplats det är och kunna bjuda in till mingel, föreläsningar och after works i hotellbaren.

Om du mot förmodan inte blivit kontaktad och vill medverka i artikelserien, hör av dig till Dijana i receptionen så ordnar vi ett intervjutillfälle.

 

 

Information

På denna sida hittar du som hyresgäst viktig och aktuell information som rör huset. Så som exempelvis event, brandövningar, nyheter och eventuella förändringar och händelser.