Varmt välkommen till

Invigningen av The Point

Annehem, Peab och Volito är väldigt glada att kunna välkomna dig till en sprakande invigning där vi firar vårt samarbete, välkomnar dig som hyresgäst i huset och knyter nya kontakter. Invigningen blir startskottet för långsiktiga relationer för dig som ska ha din arbetsplats i huset. Det blir början till en ny era, med mer liv och rörelse kring Hyllie Stationstorg.

På din inbjudan framgår det om du är inbjuden till både invigningslunchen och/eller till den magiska invigningsfesten på kvällen.

Läs mer om dagen och kvällen nedan och anmäl dig längst ner på sidan.

Kl. 11.30–13.00

Lunch med ceremoni

Vi bjuder på mingellunch och bubbel. Du kommer få bevittna invigningsceremonin och få möjlighet att se delar av huset. Medverkar gör bland andra Malmös kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh och Peabs VD och koncernchef Jesper Göransson.

Kl. 18.00

Invigningsmiddag

Invigningsfesten äger rum på Quality Hotel View, The Points närmsta granne och systerbyggnad. Du välkomnas in i The Point och slussas via röda mattan in i festsalen.

En magisk kväll

Kvällens konferencier är magikern David Persson som guidar oss genom kvällen.

Kvällens underhållning

Kvällens underhållning blir inte svår att ”pitcha in”. Många skratt utlovas ackompanjerat av jazziga toner.

Handgjorda praliner

Till desserten får vi besök av stjärnkonditorn Joel Lindqvist som bjuder oss på The Points unika och handgjorda chokladpraliner.

Trots att dagen och kvällen är stjärnspäckad är det du som gäst som är kvällens stjärna. Det är du som på ett eller annat sätt har gjort projektet möjligt och det vill vi fira tillsammans med dig.

Varmt välkommen till årets fest!

Invigningen är kostnadsfri för dig som gäst, men du har möjlighet att skänka en frivillig kuvertavgift till Stefan Paulssons Cancerfond

Stiftelsen grundades 2008 till minne av Stefan Paulsson och har tack vare gåvor kunnat stötta ett antal olika cancerrelaterade projekt under åren. Däribland Stefans Stuga i Sälen, där familjer som drabbats av cancer kan få en chans att koppla av, umgås, uppleva och vara tillsammans.

Bankgiro: 259-4323 / Swish: 123 440 59 40