Bättre kommunikativt läge finns inte. Välkommen till The Point!

Med nedgång till Hyllie Station direkt utanför entrén kombinerat med helt nya kontorsytor skapas en optimal arbetsplats.

Effektivt och modernt kontor i öppen planlösning på 244 kvm på plan 8. Utsikt mot Hyllie Stationstorg och med möjlighet till snabb inflyttning.
Upp till 22 arbetsplatser i öppet landskap med 3 samtal- och mötesrum i varierande storlek.
Här skapar vi, gemensamt med ert företags specifika behov, ett kontor skräddarsytt åt just er.
Den stora fönstersättningen skapar ett rikligt ljusflöde.

I The Point, 110 meter, skapas kontor med en otrolig utsikt över Öresund och Skånes landskap.

Här byggs med den modernaste teknik och ett fokus på hållbarhet samtidigt som man som hyresgäst erbjuds all tänkbar service. Omklädningsrum byggs i källarplan. Konferensrum byggs på ett helt våningsplan i huset och erbjuds till hyresgäster via hotellet, likaså gym.

I den storslagna entrén, som är 6,5 meter i takhöjd, möts man av en reception och en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten och bidrar till pulsen i huset.
Lobbyn är sammanbyggd med Quality Hotel View som erbjuder 302 rum och en av Hyllies bästa lunch och middagsrestauranger. Här bokar du enkelt dina konferenser, bokar hotellrum till dina besökare eller tar en kaffe i loungen medan du väntar på tåget.

Genom speedgates når man hissarna som tar oss upp i huset.

Omgivning

NÄRSERVICE: Köpcentrat Emporia i anslutning till Hyllie Stationstorg är ett av Skandinaviens ledande köpcentrum, med över 200 butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

The Point ligger ovanpå Hyllie station, mindre än 30 meter mellan entrén och nedgången till tågen som tar 13 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbuss stannar direkt utanför entrén. Med bil är man ute på det större vägnätet på ett par minuter och cykelväg förbinder Hyllie med de centrala delarna av Malmö.