THE POINT

Huset på Sveriges tröskel

Närmare Hyllie station går inte att komma. Högre går inte heller att komma; med sina 110 meter blir The Point Öresundsregionens högsta kontorshus. Med en internationell prägel och tydligt fokus på en representativ framtoning är The Point adressen för er som inte bara söker det bästa utan också ser värdet av adressen som profilerande för det egna varumärket. That's the point.

Utforska The Point

På bästa läge i

Hyllie City

Quality Hotel View

”Eget hotell”

Öresundsregionens högsta

110 M

Inflyttning startar

Januari 2020

The Point är huset som lyfter din verksamhet till nya höjder

The Point är den sista delen i projektet Point Hyllie. Flaggskeppet, landmärket eller pricken över i:et. Kärt barn har många namn. Annehem Bygg & Projekt är ett helägt dotterbolag till Peab och har under lång tid utvecklat kontorsfastigheter med det lilla extra. The Point utvecklas nu av två parter, Annehem och Volito Fastigheter. Peab har lång erfarenhet av byggnation av kommersiella fastigheter och i ett nära samarbete skapar vi framtidens byggnad – The Point.

Området Hyllie

Med kontor i The Point har du hela världen precis utanför dörren. På 11 minuter tar du dig med tåg till Copenhagen International Airport, Kastrup. Du når Malmös viktigaste ringvägar på någon minut och läget intill Citytunneln transporterar dig snabbt till Malmö City. The Points läge bäddar för snabba kommunikationer och bra affärer.

Quality Hotel View

Quality Hotel View är ett modernt konferenshotell där service och bekvämlighet står i fokus. Genom en integrerad lobby från The Point får du som hyresgäst ta del av hotellets serviceutbud och med enkelhet till exempel kunna boka konferenslokaler, fika eller frukt. Atmosfären som möter dig i The Point är välkomnande och varm och det ska kännas lika naturligt att stanna till i lobbyn för morgonkaffet som att samla kollegorna till en After Work i hotellets bar.

Öresundsregionens högsta kontorshus

Med sina 110 meter och 29 våningar blir The Point det nya landmärket i regionen. Höjden profilerar huset och de företag som väljer att flytta in. Men det är inte bara på höjden vi siktar högt med The Point. Vi vill även ha högt i tak och bygger med en invändig takhöjd på 3 meter. Vi bygger ett hus med premium som lägsta nivå i allt från arkitektur, byggmaterial och inredningsdetaljer. Vi arbetar hållbart i hela byggprocessen och strävar mot ”miljöbyggnad guld”. Vi vill både dig, ditt företag och framtidens bästa.

Inflyttning

När du väljer att flytta in i The Point skräddarsyr vi dina lokaler och genomför anpassningarna i god tid innan du flyttar in. Går du i flyttankar så tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt skissförslag.

Ett litet smakprov av framtiden

The Point är kontorshuset som har en egen ask med handgjorda, exklusiva chokladpraliner. Genom fantasi och kreativitet har husets attribut blivit smaker och former som berättar historien om The Point. En historia där den välkända konditorn Joel Lindqvist har satt smak på allt från lobbyn till fasaden. Välkommen att njuta dig genom historien om The Point. Läs mer här.

Boka ett möte med oss så får du ett smakprov av framtiden.

The Points läge betyder nära till allt. Kastrup och Malmö City nås på några minuter. Även kaffebönorna som ger smak åt pralinen har rostats i krokarna, i Södra Sandby.

Med sina 110 meter är The Point Öresundsregionens högsta kontorshus. Smakliga höjder präglar även pralinen med en touch av champagne.

Från receptionen går du rakt in i Quality Hotel View. Våra gemensamma utrymmen förstärker hyresgästernas varumärken och skapar en positiv bild. Som pralinens smak av vit persika och nyponrosor.

Flexibilitet är ledordet. Vi hjälper er att planera och komma igång oavsett hur ni vill ha det. Kanske lite som pralinen med en mix av choklad och kola.

Ett ögonkast till stationen.
En kopp kaffe till Kastrup.

Senaste nyheterna

Följ utveckligen av The Point på Instagram @wearehyllie

The Point sticker både upp och ut.

Kontakt

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort. Annars är du välkommen att kontakta oss direkt.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jenny Wohlfart

073 – 149 84 37
jenny.wohlfart@annehem.se