Våra hyresgäster

A

Våning: 11 Södra

Addea erbjuder en heltäckande lösning för ekonomi- och löneservice. Vi lägger ett stort engagemang i våra kunder för att uppnå kvalitet och service. Vi arbetar med en hög grad av digitalisering och utifrån kundens behov, sätter vi upp de lösningar som passar bäst. Vi kan ha hand om hela eller delar av er löne- och ekonomiadministration, anpassat efter vad er organisation behöver.

addeaoutsourcing.se

Våning: 20 Norra

Understanding context demands local market insight. Amrop Sweden has a unique coverage across the market with 15 specialized partners at our offices in Stockholm, Gothenburg and Malmö. We offer our clients access to the latest market trends and tailor the search process to meet your specific needs. Long-term relationships with both clients and candidates enable us to tap into the talent pools of each market and ensure quality and professionalism. 

amrop.com

Våning: 8 Norra

Ascelia Pharma är ett bioteknikbolag fokuserat på särläkemedel inom onkologi. Vi utvecklar och kommersialiserar nyskapande läkemedel som tillgodoser ett medicinskt behov där det idag saknas alternativ och har en tydlig väg framåt rörande utveckling och marknadsföringsväg. Bolaget har två produktkandidater – Orviglance® (tidigare kallat Mangoral) och Oncoral – i klinisk utveckling.

ascelia.com

B

Våning: 21 Södra

Oavsett din look, tillgodoser vi dina behov. På BaByliss tillverkar vi verktygen du behöver för att skapa de senaste hårtrenderna, oavsett din inspiration. Återskapa banbrytande trender och vågade designer looks som ett proffs med vår kollektion av hårfönar, plattänger, hårklippare, trimmers och unika stylingverktyg, alla i salongsklass.

babyliss.com

Tel: +4640101950 

Våning: 25 Södra

BMI Sverige AB samlar varumärkena Monier, Icopal och Siplast under ett tak. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av branta och låglutande tak samt övriga system som skyddar byggnader mot vatten, fukt och radon. Med smarta taklösningar och hela taksystem lämnar vi generösa, svenska garantier.

bmisverige.se

Tel: +4640247400

Huvudentré våning: 18 Norra
Övriga våningsplan: 18 Södra, 19 Södra, 19 Norra

Brenntag är världsledande inom distribution av kemikalier och ingredienser. Vi har en central roll i att koppla samman kunder och leverantörer inom den kemiska industrin.

brenntag.com

Våning: 14 Södra

We sell five main categories of products: Vapour, Heated Tobacco, Modern Oral, Traditional Oral and combustible cigarettes. Our purpose is to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business. We do this by offering smokers a greater choice of enjoyable and less risky*† products.

bat.com

Tel: +46734360192

C

Våning: 22 Södra

Client Solutions levererar telekomtjänster till företag.

Våning: 29 Södra

One tool to visualise, understand and improve your software when it comes to code, knowledge and people behind it. So simple, it feels obvious. Unlike regular code analysis tools, CodeScene prioritizes based on how you work with the code: automated & actionable.

codescene.com

Våning: 15 Norra

Vi är specialiserade inom svenska kollektivavtalade pensioner och försäkringar. Rådgivning och analyser erbjuds ständigt till våra kunder, där vi integrerar en djup kunskap om pensioner och försäkringar med stor praktisk erfarenhet kring information och kommunikation till anställda.

collea.se

Våning: 17 Södra

Consensus Asset Management är ett snabbväxande värdepappersbolag helt specialiserade på aktiv kapitalförvaltning och pensionslösningar. Consensus är ett välkapitaliserat, börsnoterat bolag med långsiktiga ägare i form av bl a Hedin Group.

consensusam.se

Tel: +46406229650

Våning: 11 Södra

Vi hjälper våra kunder med interimslösningar och verksamhetsutveckling. Våra konsulter levererar hög kvalitet i alla uppdrag genom sin kompetens och erfarenhet med stort engagemang och hjärta. Du hittar Corplus i Stockholm, Malmö och Göteborg.

www.corplus.se

Våning: 22 Södra

Cuebid arbetar med att leverera säker IT-drift och kommunikation. Våra duktiga och erfarna medarbetare ligger i framkant och vi väljer alltid ut lösningar för ert behov, alltid med säkerhet i åtanke. Lösningarna levereras på det sätt ni som kund önskar, och vi tar ansvar föra att ni kan ha en säker drift och tillgång till era tjänster, så att ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet.

cuebid.se

Tel: +46104891280

Våning: 11 Norra 

Cyxone utvecklar nya innovativa terapier för behandling av reumatoid artrit och multipel skleros. Vi har som mål att med våra läkemedel ge ökad livskvalitet för patienter som är i behov av ett mer effektivt, smidigt och säkert behandlingsalternativ.

cyxone.com

D

Våning: 20 Norra

DNB är en av Nordens största finanskoncerner med bred internationell närvaro. Vi är en betydande aktör inom energisektorn och utmärker oss genom vårt fokus på innovation och grön omställning.

dnb.se

Tel: +46706064616

E

Våning: 26 Södra

Med stor kunskap och erfarenhet av riskhantering och optimering för både energikonsumenter och energiproducenter fokuserar vi på att vara en värdeskapande partner och rådgivare, som levererar el och gas till rätt pris.

energi-sverige.se

Tel: +46406271880

H

Våning: 17 Norra

Heatex is a leading cleantech company that optimizes and develops energy-saving thermodynamic products and solutions that contribute to a sustainable future.

heatex.com

Tel: +46410710500

Våning: 15 Norra

Heidelberg Materials Betong Sverige (tidigare Betongindustri) levererar fabriksbetong till byggnader och infrastruktur som lägger grunden till det moderna, hållbara samhället. Vi är erfarna experter på platsgjuten betong, transport och betongpumpning. Med metoder och teknik i framkant utvecklar vi vårt erbjudande för att möta kundernas behov – från Skåne till Norrland. Vi levererar till stora och små företag och till privatpersoner. 

betong.heidelbergmaterials.se

Våning: 15 Norra

Heidelberg Materials Cement Sverige (tidigare Cementa) är ett av Sveriges största byggmaterialföretag. Vi tillverkar och säljer cement och erbjuder kunskap om användning av cementprodukter. Cement är nyckelingrediensen i betong, som är grunden för hållbara byggnader och välfungerande infrastruktur.

cement.heidelbergmaterials.se

Våning: 15 Norra

På ett ansvarsfullt sätt konstruerar och tillverkar vi allt från prefabricerade betongelement för bostäder och industrier till järnvägssliprar och produkter för lantbruk och häst. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund och som bidrar till ett hållbart samhälle.

hprecastabetong.heidelbergmaterials.se

Våning: 15 Norra

Heidelberg Materials acquired its subsidiaries in Sweden in 1999. We are the country’s market leader in cement and a major player in concrete. Our Swedish companies produce cement, ready-mixed concrete, aggregates and precast concrete products.

heidelbergmaterials.com

Tel: +46729665625 

Våning reception: 10 Södra
Övriga våningsplan: 9 Södra, 9 Norra, 10 Norra

Hilti står för kvalitet, innovation och direkta kundrelationer som resulterar i cirka 250 000 individuella kundkontakter varje dag. Företaget är baserat i Schaan, Liechtenstein, och har 30 000 anställda runt om i världen som bidrar till att göra byggnadsarbetet enklare, snabbare och säkrare samtidigt som de inspirerar kunderna varje dag med tekniskt ledande produkter, system, programvara och tjänster.

hilti.se

Tel: +4620555999 

Hyllie Allé 51 

Sedan dag ett har målet varit att göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt. Våra sallader och bowls består alltid av bra råvaror, gärna svenskodlade i säsong.

holygreens.se

Våning: 17 Södra

Höganäs är världens ledande tillverkare av metallpulver för pulvermetallurgi. Genom att utnyttja metallpulvrens oändliga möjligheter inspirerar vi industrin att göra mer med mindre. Applikationerna för metallpulver är närmast obegränsade. Idag används våra metallpulver inom så skilda områden som hårdlödning, pressning och sintring, ytbeläggning, additivtillverkning, svetsning, friktion och mycket annat.

hoganas.com

Våning: 20 Södra

I dag lever miljontals människor världen över med hjärnsjukdomar. På Lundbeck använder vi varje dag till att skapa mer förståelse för dessa sjukdomar, till att utveckla de bästa behandlingarna och göra en skillnad för dem som drabbas.

lundbeck.com

Tel: +46406998200

I

Våning: 11 Södra

Med konsult och rekryteringslösningar anpassade till varje unikt behov hjälper Incopia företag att effektivisera sina processer, minska kostnader och öka värdet i hela leveranskedjan. Vi har många års specialistkompetens inom supply chain och inköp.

incopia.se

Våning: 11 Södra

Ingenio driver svensk industri framåt genom anpassade tjänster, djup förståelse och engagemang för att överträffa kundförväntningar.
Ingenio bygger långsiktiga, hållbara relationer genom genuin omsorg och engagemang för människor i alla våra samarbeten.

ingenio.se

Våning: 19 Södra

Invioce finance factoring är en tjänst som är effektiv för att skapa en finansiell säkerhet på företaget. Eliminera kreditrisker och öka likviditeten på företaget med denna tjänst som erbjuds bådemed och utan regress. Fyra olika alternativ erbjuds där Invioce kan köpa fakturor, belåna fakturor, sköta fakturabehandling eller hjälpa till att bedriva in betalningar beroende på vilka behov som företaget har. Detta kan skapa tid genom att slippa hantera fakturor och även förbättra möjligheterna till att investera snabbare för att växa.

Våning: 19 Södra

Invioce finance factoring är en tjänst som är effektiv för att skapa en finansiell säkerhet på företaget. Eliminera kreditrisker och öka likviditeten på företaget med denna tjänst som erbjuds både med och utan regress. Fyra olika alternativ erbjuds där Invioce kan köpa fakturor, belåna fakturor, sköta fakturabehandling eller hjälpa till att bedriva in betalningar beroende på vilka behov som företaget har. Detta kan skapa tid genom att slippa hantera fakturor och även förbättra möjligheterna till att investera snabbare för att växa.

K

Våning: 20 Södra

For generations we have made it our business to provide the ultimate indulgence with our speciality cheeses and top-quality dairy products. Over the course of time, individual dairies have come together to form the global Champignon-Hofmeister group of companies. 

champignon.de

L

Våning: 12 Södra

We are a global company dedicated to advancing the standard of care for the benefit of people with skin conditions, their families and society.

leo-pharma.com

Våning: 11 Norra

Lynes är inte bara ett fantastiskt samarbetsverktyg för ditt företag. Eller en grym telefonväxel. lynes är både och. Det gör att du kan hålla videomöten, ta emot samtal, chatta med kollegor och kunder och dela dokument – allt i samma arbetsflöde. lynes är dessutom utvecklat i Sverige och har svensk support, som aldrig är längre bort än ett knapptryck.

lynes.io

Tel: +46102096560

Våning: 8 Södra

I allt som rör affärsresor och möten går det att hitta lärdomar som hjälper er att effektivisera och optimera ert resande. Resultatet blir ofta minskade kostnader, snabbare administration och en enklare process för medarbetare som därmed blir mer nöjda och känner sig trygga.

M

Våning: 4 Södra

Vår målsättning är att utveckla och tillhandahålla läkemedel som kan hjälpa patienter med allvarliga sjukdomar till ett friskare och bättre liv. Vårt fokus är primärt behandling av cancer och autoimmuna sjukdomar.

medac.se

N

Våning: 16 Södra

Upptäck örtbaserade kosttillskott och skönhetsprodukter som verkar i harmoni med kroppen.

newnordic.se

Våning: 14 Norra

Niconovum believes there is a need for a range of Nicotine Replacement Therapy (NRT) products that deliver nicotine efficiently and pleasantly – giving consumers better options to choose from in order to meet their personal tobacco reduction goals.

niconovum.se

Tel: +46720803656

Våning: 20 Norra

Norges konsulat på Malmö – representerar Norska statens åtaganden och intressen i Sverige. Konsulatet utför de arbetsuppgifter som är nödvändiga för att utveckla och förbättra samarbetet mellan Sverige och Norge.

www.norway.no

O

Våning: 12 Norra

OX2 accelererar omställningen till förnybar energi. Vi vill vara den ledande leverantören av förnybara energilösningar i världen och en drivande kraft i den stora energiomställningen.

ox2.com

P

Våning: 8 Södra

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad – vi kallar det för idrottens egenskaper.

performiq.se

Tel: +46733537544

Q

Våning: 2 Södra & 2 Norra

Quality Hotel View har 21 möteslokaler som alla är döpta efter tågstationerna längs med Skånes och Själlands kust. Rummen är anpassningsbara för både små och stora sällskap. Öresundsalen, vår kronjuvel, tar upp till 500 personer i biosittning och bankettsittning.

www.strawberry.se

Tel: +4640374100

Våning: 19 Södra

En enkel och trygg betalning är för oss en självklarhet. Med Qvickly skapar du möjlighet för dina kunder att betala när dom vill och du får en partner som håller dig i handen längs vägen.

qvickly.io

R

Våning: 29 Södra

Reeinvent is a software company that bridges the past with the future. By combining existing knowledge with new disruptive technologies such as AI and new business models, we help our clients transform their digital business.

reeinvent.com

Reception våning: 5 Norra
Övriga våningar: 5 Södra, 6 Södra, 6 Norra, 7 Södra, 7 Norra

Skapa ett hem för din verksamhet med ett privat kontor hos Regus. Vi tar hand om allt i våra fullt utrustade arbetsplatser – från möbler till höghastighetsinternet – så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

regus.com

Våning: 12 Södra

Royal Greenland är en av de ledande leverantörerna av fisk och skaldjur. En del kopplar samman oss med räkor fast sortimentet omfattar mer än så.Vi har en nära anknytning till det grönländska samfundet och vår ägare är grönländska hjemmestyret, motsvarigheten till landstinget. Basen för koncernen ligger i Grönlands huvudstad.

royalgreenland.se

S

Våning: 16 Norra

Business area Sandvik Mining and Rock Solutions is a global leading supplier in equipment and tools, parts, service and technical solutions for the mining and infrastructure industries. Applications include rock drilling, rock cutting, loading and hauling, tunneling and quarrying.

home.sandvik

Våning: 24 Södra

Business area Sandvik Rock Processing Solutions is a leading supplier of equipment, tools, parts, service and solutions for processing rock and minerals in the mining and infrastructure industries. Applications include crushing, screening, breaking and demolition.

home.sandvik

Tel: +46706163699

Våning: 26 Södra & 27 Södra

Vi är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av skönhetsprodukter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

scandinaviancosmetics.se

Våning: 3 Norra

Sonesson Inredningar är en ledande leverantör av förvaringsskåp. Bolaget grundades redan 1892 och i mer än 100 år har vi utrustat skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer med skåp som har öppnats och stängts fler gånger än någon orkar räkna. 

sonesson.se

Våning: 3 Norra

Sono är en del av Sono Group, som är en skandinavisk marknadsledande koncern. Vi har ett av branschens bredaste och djupaste utbud av arbetsplatsinredning och specialiserar oss på projektlösningar. Vi äger ett antal välkända och traditionella kvalitetsmärken, som vi tillsammans med våra kunder implementerar i kompletta lösningar.

sono.se

Våning: 3 Norra

Sono är en del av Sono Group, som är en skandinavisk marknadsledande koncern. Vi har ett av branschens bredaste och djupaste utbud av arbetsplatsinredning och specialiserar oss på projektlösningar. Vi äger ett antal välkända och traditionella kvalitetsmärken, som vi tillsammans med våra kunder implementerar i kompletta lösningar.

sono.se

Våning: 23 Södra

Sony Network Communications Europe provides intelligent, simple and scalable connected services for a range of different industries around the world – and we are constantly exploring new innovation areas. Every service help companies leverage the power of connectivity to improve efficiency, customer satisfaction and revenue. 

sonynetworkcom.com

Våning: 9 Norra

SOVA är Sveriges största detaljhandelskedja inom kvalitetssängar och tillbehör. Vi samarbetar uteslutande med välkända och marknadsledande varumärken som ligger i framkant vad gäller kvalitet, hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Med branschens förmodligen bäst utbildade medarbetare hjälper vi dig att prova ut en säng du kan sova gott i.

sova.se

Våning: 4 Norra

Vi bygger allt från kontor och bostäder till parkeringshus, hallar och arenor. Utgångspunkten är våra byggsystem för varje byggnadstyp som vi sedan anpassar utifrån projektets förutsättningar och era behov.

strangbetong.se

Reception våning: 28 Södra

System Verification is a global software quality assurance company specialized in advanced quality monitoring and analytics. By using best practice QA methods and AI insights, we help our clients deliver great end-user experiences. Discover our recognized QA expertise and get a strategic partner that focus on innovation, efficiency and security. We are based in Sweden, Germany, Bosnia and Poland.

systemverification.com

Tel: +46406112800

T

Våning: 13 Södra & 13 Norra

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill. När du vill. Det är därför vi finns till och det är därför vi investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

telenor.se

Våning: 21 Södra

At Teracloud, our core mission is to build robust and efficient software solutions that empower our customers to prioritize what truly matters: creativity and communication.

teracloud.com

Våning: 22 Södra

Det skall vara prisvärt, lätt och säkert att beställa en resa hos oss. Fler och fler har upptäckt att det är enkelt, billigt och smart att köpa sin resa av oss. Detta är vi förstås mycket glada för.

tripx.se

V

Våning: 22 Södra

Vårt fokus handlar om våra kunder. Vilka de är, vad de gör och hur vi kan hjälpa dem att nå sina mål. Van Ameyde Sweden är ett globalt konsultföretag som arbetar hårt för att våra kunder ska lyckas varje dag. Vi hjälper över 1 000 företagskunder på den globala försäkrings- och riskhanteringsmarknaden, med fokus på varje kunds unika situation och målsättning.

vanameyde.com

Tel: +46702418103 

W

Våning: 13 Södra

Walraven är ett globalt verkande företag inom installationsindustrin, med fokus på att utveckla enkla men smarta produktsystem. Med vårt breda produktsortiment, och expertrådgivning, kan vi erbjuda fullständiga lösningar för alla projekt oavhängt storlek eller komplexitet.

walraven.com

Tel: +4640365420

Våning: 28 Södra

Dags att ta ditt företag till nästa nivå?