Som ett helt vanligt kontor - fast med all service som ett hotell har att erbjuda

Landmärke med unik fullservicelösning

Med sina 110 meter och 29 våningar är The Point landmärket i regionen. Höjden profilerar huset och de företag som väljer att flytta in. Här kan du och dina medarbetare inspireras av den vackra omgivningen och njuta av en arbetsmiljö utöver det vanliga.

The Point är inte som vilket kontor som helst, med sin unika hopbyggnad med Quality Hotel View och dess lobby, skapas en helhetslösning som gör att hyresgästerna har tillgång till ett fullservicehotell på kontoret. Integrationen bidrar till att skapa ett levande hus och mötesplats där allt som hotellet erbjuder även är tillgängligt för The Point.

Huset är byggt med modernaste teknik, med fokus på hållbarhet och att erbjuda all tänkbar service. Konferensrum finns tillgängligt på ett helt våningsplan och erbjuds till hyresgäster via hotellet, likaså gym och omklädningsrum finns i källarplan.

Quality Hotel™ View

Quality Hotel View är ett modernt konferenshotell där service och bekvämlighet står i fokus. Genom en integrerad lobby från The Point får du som hyresgäst ta del av hotellets serviceutbud och med enkelhet till exempel kunna boka konferenslokaler, fika eller frukt. Atmosfären är välkomnande och varm och det ska kännas lika naturligt att stanna till i lobbyn för morgonkaffet som att samla kollegorna till en After Work i hotellets bar. Boka enkelt anpassade konferenspaket med övernattning, möteslokal och måltider efter behov.

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av stadsdelen Hyllie. Med grannar som Malmö Arena, MalmöMässan och Emporia köpcenter har du promenadavstånd till shopping, restauranger, konserter, mässor, utställningar och mycket mer. Kort sagt – en mötesplats i ordets verkliga betydelse.

Guest Relations Coordinator

I den storslagna entrén, med 6,5m i takhöjd, möts man av Dijana i en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten. Dijana är spindeln i nätet för företagen i The Point och som titeln anger, skapar hon bra relationer med de som arbetar i kontorshuset och hjälper till med allt de behöver som hotellet har att erbjuda. Exempelvis catering, boka konferensrum eller lunch, ta emot besökare samt andra praktiska saker, så som att ordna frukostar eller kort till passagesystemet. Vissa av företagen i The Point har egen receptionist, men Dijana står till tjänst för alla företagen när de behöver det.

”Dijana i lobbyn är underbar och hjälper oss jättemycket, även om hon inte kan finnas på plats precis hela tiden. Hon är guld värd, fixar allt och är enormt serviceinriktad. Flexibiliteten uppskattas mycket” – Hyresgäst på The Point

Konferenser som specialitet

Med 27 konferenslokaler och en total kapacitet för 1 120 personer kan hotellet hjälpa dig att arrangera allt från mindre möten och konferenser till mässor, banketter och kongresser. Läget i Hyllie har god kollektivtrafik och närhet till Kastrup, vilket gör det till en perfekt plats för konferenser och möten. Hotellet kan ta hand om event, mingel och middagar för omkring 800 personer där lokaler och möblering anpassas efter varje mötes unika behov. Behöver du, så finns det även möjlighet att få hjälp av en professionell eventkoordinator som hjälper till med allt från agenda till teknik. Quality Hotel View kan ordna hela kittet: konferenser, luncher, middagar på kvällarna och övernattningar.

I The Point finns sex ljusa konferenslokaler i olika storlek och utseende. Dessa rymmer mellan 5 och 40 personer beroende på vilket mötesrum som önskas. Lokalerna är lättillgängliga med hiss från entréplan samt med ingång från både hotellets konferensvåning och från dess lobbyområde. På konferens hos hotellet ingår alltid kaffe, popcorn och mjukglass!

Bekväm service för en enkel & effektiv arbetsdag

The Point erbjuder inte bara en flexibel och välutrustad arbetsplats, utan även en rad bekväma servicetjänster som gör din vardag enklare och mer effektiv. Här förenklar vi din arbetsdag med bland annat…

 • Tvättservice
 • Postinlämning
 • Konferenslokaler
 • Lunchrestaurang
 • Bar & lounge
 • För-och eftermiddagsfika
 • Fruktfat och fruktkorg
 • Frukost, lunch & middag
 • Catering
 • Gym
 • Cykeluthyrning 

Premiumläge med 12 minuter till resten av världen

Med kontor i The Point har du hela världen precis utanför dörren. Oavsett hur du tar dig till The Point, är det enkelt och smidigt. Med tåg tar det endast 12 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbussar stannar precis utanför entrén och med bil tar det bara några minuter att nå det större vägnätet. Cykelvägar förbinder Hyllie med centrala Malmö. 

Läget bäddar helt enkelt för snabba kommunikationer och bra affärer då det inte spelar någon roll om dina besökare är internationella, regionala eller lokala.

Den expansiva stadsdelen Hyllie

Hyllie är stadsdelen som binder ihop södra Malmö med den skånska slätten. För drygt tio år sedan fanns det i stort sett bara ett vattentorn i Hyllie, men det har snabbt vuxit till att bli en pulserande stadsdel med både bostäder, kontor, restauranger, skolor och parker. Här hittar vi också Malmö Arena, Malmömässan och Skandinaviens största köpcenter Emporia. Dessutom gör den exceptionella kollektivtrafiken Hyllie till en av bästa platserna i norra Europa för affärsliv, stora evenemang och konferenser. 

Målet är att göra Hyllie till Öresundsregionens klimatsmartaste område, som utgör en attraktiv stadskärna med mycket grönska, som lockar boende och företag både nationellt och internationellt. Stadslivet präglas av handel, stora evenemang och stadsgator som kontrasteras mot rekreativa parker, lugna gågator och trygga skolmiljöer.

Information från: hyllie.com

Mötesplats & coworking

Vår expansiva stadsdel Hyllie är navet i Öresundsregionen och detsamma gäller affärslivet. Många företag väljer att etablera sig här, just för de enorma expansionsmöjligheterna och möjligheten att bygga ett stort nätverk av internationell karaktär.

Med Regus coworking i huset finns det fantastiska möjligheter för nätverksbyggande med andra företagare. Genom dem erbjuds en chans att bli en del av ett blomstrade community i ett delat kontor. Ett ställe där du kan samarbeta, knyta kontakter och skapa nya möjligheter för ditt företag med likasinnade individer.

Dags att ta ditt företag till nästa nivå?