Vån 11- 234 kvm

Bättre kommunikativt läge finns inte. Välkommen till The Point!

Enastående möjlighet på våning 11!

Denna lokal på 234 kvm erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och stil. Med 5st rymliga kontor, 2st mindre mötesrum och 1st konferensrum finns det gott om utrymme för att driva din verksamhet framåt. Dessutom har du möjlighet att skapa ytor för arbete i öppet landskap, vilket främjar samarbete och kreativitet. Med gott om naturligt ljus som strömmar in genom fönstren skapas en bekväm och trevlig arbetsmiljö för hela teamet.

I The Point, 110 meter, skapas kontor med en otrolig utsikt över Skånes landskap. Den stora fönstersättningen skapar ett rikligt ljusflöde.

The Point är byggt med modernaste teknik och med fokus på hållbarhet och att erbjuda er som hyresgäst all tänkbar service. Omklädningsrum finns i källarplan. Konferensrum finns tillgängligt på ett helt våningsplan i huset och erbjuds till hyresgäster via hotellet, likaså gym.

I den storslagna entrén, som är 6,5 meter i takhöjd, möts man av en bemannad lobby (mån-fre 08:30-16:00) och en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten och bidrar till pulsen i huset.

Lobbyn är sammanbyggd med Quality Hotel View som erbjuder 302 rum och en av Hyllies bästa lunch och middagsrestauranger. Här bokar du enkelt dina konferenser, bokar hotellrum till dina besökare eller tar en kaffe i loungen medan du väntar på tåget.

Genom speedgates når man hissarna som tar oss upp i huset.

Omgivning

Köpcentrat Emporia i anslutning till Hyllie Stationstorg är ett av Skandinaviens ledande köpcentrum, med över 200 butiker, restauranger och caféer. Med gångavstånd nås dessutom Hyllies egna stadsdelspark, Hyllievångsparken.

Kommunikationer

The Point ligger ovanpå Hyllie station, mindre än 30 meter mellan entrén och nedgången till tågen som tar 13 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbuss stannar direkt utanför entrén. Med bil är man ute på det större vägnätet på ett par minuter och cykelväg förbinder Hyllie med de centrala delarna av Malmö.
TP-Porträtt-Web-67

Linda af Klinteberg
079-006 82 88
linda.af.klinteberg@volito.se

Hyra

Kontakta oss

Yta

234 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ekonomi

Enligt överenskommelse

Utförande

FASTIGHETSBETECKNING: Värdshuset 4
BYGGÅR: 2019
VÅNINGSPLAN: 11

Teknisk information

HISS: Ja

Dokument

Bilder