Vån 3 – 317 kvm

Bättre kommunikativt läge finns inte. Välkommen till The Point!

Här skapar vi, gemensamt med ert företags specifika behov, ett kontor skräddarsytt åt just er.

En fantastisk kontorslokal med fönster från golv till tak. Den stora fönstersättningen skapar ett rikligt ljusflöde.

The Point är byggt med modernaste teknik och med fokus på hållbarhet och att erbjuda er som hyresgäst all tänkbar service. Omklädningsrum finns i källarplan. Konferensrum finns tillgängligt på ett helt våningsplan i huset och erbjuds till hyresgäster via hotellet, likaså gym.

I den storslagna entrén, som är 6,5 meter i takhöjd, möts man av en bemannad lobby (mån-fre 08:30-16:00) och en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten och bidrar till pulsen i huset.

Lobbyn är sammanbyggd med Quality Hotel View som erbjuder 302 rum och en av Hyllies bästa lunch och middagsrestauranger. Här bokar du enkelt dina konferenser, bokar hotellrum till dina besökare eller tar en kaffe i loungen medan du väntar på tåget.

Genom speedgates når man hissarna som tar oss upp i huset.

Omgivning

Köpcentrat Emporia i anslutning till Hyllie Stationstorg är ett av Skandinaviens ledande köpcentrum, med över 200 butiker, restauranger och caféer. Med gångavstånd nås dessutom Hyllies egna stadsdelspark, Hyllievångsparken.

Kommunikationer

The Point ligger ovanpå Hyllie station, mindre än 30 meter mellan entrén och nedgången till tågen som tar 13 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbuss stannar direkt utanför entrén. Med bil är man ute på det större vägnätet på ett par minuter och cykelväg förbinder Hyllie med de centrala delarna av Malmö.
TP-Porträtt-Web-67

Linda af Klinteberg
079-006 82 88
linda.af.klinteberg@volito.se

Hyra

Kontakta oss

Yta

317 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ekonomi

Enligt överenskommelse

Utförande

FASTIGHETSBETECKNING: Värdshuset 4
BYGGÅR: 2019
VÅNINGSPLAN: 3

Teknisk information

HISS: Ja

Dokument

Bilder