Holy Greens flyttar in i The Point

Expansionen fortsätter för Holy Greens som öppnar ytterligare en restaurang i Malmö, närmare bestämt i  The Point.

Salladskedjan siktar på en kraftig tillväxt under de kommande åren och i april 2020 kommer de öppna upp den nya restaurangen i The Point. Restaurangen blir en viktig pusselbit i servicen till The Points hyresgäster men även till övriga kontor och boende i Hyllie.

The Point ligger mitt på Hyllie Stationstorg och är den sista etappen i projektet Point Hyllie. I huset förväntas många människor ha sin arbetsplats och en restaurang som Holy Greens förstärker ytterligare husets möjligheter att spela en central roll i utvecklingen av Hyllie.

– Det känns fantastiskt roligt att vi, tillsammans med Annehem, har fått möjligheten att öppna en restaurang på Hyllie. Särskilt roligt är det så klart att vi kommer att få förvalta en viktig yta i The Point. Med tanke på alla människor som både bor och jobbar på Hyllie ser vi det som en given plats att etablera vår verksamhet med nyttiga och hållbara sallader. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som både vi och Annehem står för, säger David Egonson, VD och medgrundare på Holy Greens.

Holy Greens blir ett bra komplement till befintliga restauranger på Hyllie. Serveringen kommer att ligga på hörnan Hyllie Boulevard/Hyllie Allé och ha servering i bottenvåningen av The Point.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Holy Greens till en av de bästa ytorna i The Point. Deras verksamhet blir ett bra komplement till den service Quality Hotel View erbjuder och kommer ge ett stort mervärde till The Points hyresgäster, säger Pia Andersson, VD på Annehem.

Varmt välkomna till The Point!

Vill du sitta i samma hus som Holy Greens? Lämna intresse här. 

Annehems Vice VD Martin Thelin och Holy Greens ägare Nebojsa Pavicevic