Presentation av hyresgäster

The Point fylls undan för undan på med fantastiska företag från olika branscher. Vi som jobbar med huset tänkte att det skulle vara roligt att lära känna er lite bättre och därför ska ni alla ha blivit tillfrågade om ni vill ställa upp på en intervju, om er själva och om hur ni trivs i The Point. Vi tänkte även presentera er för varandra här. Först ut är Karolina Björkander och Performiq som arbetar med rekrytering och sitter på våning 8.

”När det är business as usual igen ser jag fram emot att njuta av en god frukost, beställa upp till morgonmötet och ta med kunderna till restaurangen och äta lunch tillsammans. Jag ser också fram emot att ha kickoffer och boka hotellets konferensrum till möten. Det längtar vi efter”, säger Karolina.

Läs hela artikeln här.

Karolina Björkander, kontorschef Preformiq.

Hjälp oss gärna genom att dela på era sociala plattformar så att fler får veta vilket fantastiskt hus The Point är och lära känna alla de företag som sitter i huset. Vi ser fram emot att efter coronapandemin, kunna använda The Pont som den värdefulla mötesplats det är och kunna bjuda in till mingel, föreläsningar och after works i hotellbaren.

Om du mot förmodan inte blivit kontaktad och vill medverka i artikelserien, hör av dig till Dijana i receptionen så ordnar vi ett intervjutillfälle.

 

 

Öppettider entrén 07:30 - 17:00

Övrig information

Hotellreceptionen:
q.view@strawberry.se, 040-374100

Bokning av lunch:
restaurant.view@strawberry.se, 040-374100

Bokning lunch online:
https://app.waiteraid.com/reservation/

Förfrågan /Bokning av konferens:
reservations.view@strawberry.se, 040-374100

Bokning av hotellrum:
q.view@strawberry.se, 040-374100