Teknikföretaget Emerse flyttar till The Point

Fasaden är på plats och fler och fler intressanta företag väljer att flytta kontoret till The Point som står redo från första kvartalet nästa år. The Point som är Öresundsregionens högsta kontorshus har nu fått äran att välkomna Emerse till våning 12.

Emerse är ett snabbväxande svenskt teknikföretag som hjälper företag att använda data och anpassade modeller för att bättre optimera sin digitala marknadsföring. År 2016 blev Emerse grundare och VD Carl-Johan Grund utsedd till Årets Företagare i Lund och Skåne av organisationen Företagarna. Denna framgångssaga innebär också att företaget växer och har blivit ett större team med fler medarbetare, vilket då gör det allt viktigare att kunna optimera transporter och tillgänglighet för alla.

”Det är såklart lite blandade känslor att flytta från Lund men nu kommer vi att få effektivare transporttillgång till och från verksamheten. Närheten till Köpenhamn och flygplatsen är också en fördel. I The Point får vi tillgång till bra service och en attraktiv och spännande fastighet som ligger nära allt man kan önska”, medger Carl-Johan Grund, VD på Emerse.

Framtiden för Emerse ser väldigt ljus ut. Idag arbetar flera miljoner människor i Europa med digital marknadsföring och detta ser ut att fortsätta växa. Sedan starten 2007 har Emerse anlitats av många kända annonsörer runtom i världen såsom Obama, Pizza Hut, Fonus, Zalando, Haglöfs, Hästens och många fler. Kanske det är vår eller er tur att anlita dem nästa gång!?

Vi vill önska Emerse varmt välkomna till The Point!

Vill ni bli grannar med Emerse? Lämna intresse här.

Annehems VD, Pia Andersson och Emerse VD, Carl-Johan Grund